Soform - wandbekleding

Soform gestoffeerde panelen zijn een decoratieve wandafwerking met veel praktische voordelen - ze bieden een zachte en comfortabele ondersteuning, vergemakkelijken de organisatie van de ruimte en verbeteren de akoestiek van de kamer.

De panelen zijn verkrijgbaar in vele vormen en kleuren, waardoor ze eenvoudig aan te passen zijn aan een specifiek interieur. Dankzij hun zachtheid zijn ze perfect in de slaapkamer - als een comfortabele hoofdsteun of rugleuning. Ze zijn ook prefect als decoratief element in de woonkamer. Dankzij de beschikbare accessoires helpen ze je bij het organiseren van jenotities, het uitstallen van souvenirs of het ophangen van jassen.

Kleuren

Er is keuze uit twaalf kleuren. De kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn naar wens te combineren. Mix kleuren en formaten om het karakter van je interieur op een stijlvolle manier te accentueren. Kies uit beige tweed, grafiet tweed, grijs wol, roze gemêleerd, groen gemêleerd, grijs gemêleerd, lichtroze velvet mat, grijs velvet mat, marineblauw velvet glans, zwart velvet mat, mosterdgeel velvet glans of flesgroen velvet glans.

Formaten

Kies uit maar liefst zeven verschillende formaten. Combineer meerdere tegels met hetzelfde formaat of gebruik verschillende patronen om er je eigen touch aan te geven.