Polvio - wandbekleding

Ben je op zoek naar een zacht hoofdeinde bij je bed, wil je de gang opfrissen of je woonkamer een speciale touch geven? Dat kan eenvoudig en snel met de Polvio gestoffeerde wandtegels. De zachte elementen zijn zowel praktisch als esthetisch. Met deze gestoffeerde wandtegels krijgt je interieur binnen no-time een compleet andere uitstraling. Dit doe-het-zelf product is eenvoudig zelf te monteren. Door middel van lijm of klittenband bevestig je de tegels aan het oppervlak. Monteren kan gemakkelijk en snel zonder lange voorbereiding, speciale apparatuur of een grote schoonmaak na de verbouwing. Binnen mum van tijd geniet je van je mooie resultaat!

Kleuren

Er is keuze uit zeven kleuren. De kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn naar wens te combineren. Mix kleuren en formaten om het karakter van je interieur op een stijlvolle manier te accentueren. Kies uit grafiet, grijs, flesgroen, zeeblauw, marineblauw, poederroze of mosterdgeel.

Formaten

Kies uit vijf verschillende formaten. Combineer meerdere tegels met hetzelfde formaat of gebruik verschillende patronen om er je eigen touch aan te geven.