Over Designwand en Vloer

Designwand en vloer is een toonaangevende producent en leverancier van bekleding voor wanden en vloeren en brengt kwalitatieve doe-het-zelf en semi professionele producten van zeer hoge kwaliteit op de markt. Als producent bieden we een breed gamma producten ter verfraaiing van interieur, waarbij onze verschillende producten inspelen op de specifieke behoeftes van onze klanten.

In samenspraak met verschillende productiepartners produceren we onze producten uitsluitend met hoogwaardige en op verantwoorde wijze gewonnen grondstoffen. De productielocaties zijn voorzien van hightech en state-of-art machines voor zowel extrusie, coëxtrusie en spuitgiet productie processen. Tijdens het productieproces van de producten worden reststoffen hergebruikt in nieuwe producties. Hierdoor is het aanwenden van nieuwe grondstoffen laag. De hoge productie standaarden worden geborgd door zowel een ingang- als uitgang- en tussentijdse productie controles, alsook door een dedicated Kwaliteit, Arbo en Milieu functionaris. Hierdoor worden niet alleen goede producten geproduceerd, maar wordt er ook verantwoord geproduceerd met oog voor (eigen) personeel, milieu en maar ook voor de verwerker en de consument. Designwand en vloer kiest uitsluitend voor duurzame producten in alle facetten van grondstof delving tot en met het eindresultaat op wand en vloer.

Designwand en Vloer is ingeschreven in de kamer van koophandel onder KVK- nummer 77794834 een handelsnaam onder 8N-consultancy voor webshop en verkoop activiteiten van polymeer wand- en vloerbekleding en plinten.