Rigio - PVC vloer

PVC vloeren zijn een duurzame keuze. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van gerecycled materiaal waardoor de impact op het milieu minimaal is. De Rigio vloeren zijn zwevende PVC vloeren met een extra sterke klikverbinding toplaag en kern. Het is een goed alternatief voor hardhouten vloeren en laminaat. De look van authentieke planken wordt nagebootst doormiddel van speciale reliëf-technologie en nauwkeurige reproductie van de kleuren en structuur van hout en beton.

Door de Rigid laag, een combinatie van steengruis met PVC, is de vloer steviger en stijver dan de standaard PVC vloeren. De Rigio PVC vloeren zijn hierdoor van zeer hoge kwaliteit. Dit maakt ze geschikt voor intensief gebruik (gebruikersklasse 42). Door de harde 0,5 mm toplaag blijven deze vloeren zelfs onder intensief gebruik mooi en slijtvast. Een perfecte keus voor woonruimtes, kantoren, showrooms en beursstands. Dankzij het klikmechanisme en de microvelling is de vloer eenvoudig zelf te leggen. De UV-bestendige decoratieve laag en decorpapier maken dit product kleurvast. Van een Rigio vloer heb je jarenlang plezier!

Rigio is leverbaar in 12 hout- en 3 steenlook decoren. van lichtbruin tot donkerbruin en van wit tot diepgrijs.
De steenlook decoren variëren van lichtgrijs, betongrijs tot donkergrijs.

De Rigio vloerlijn is verkrijgbaar in standaard PVC vloer of PVC met geïntegreerde IXPE-ondervloer. Hierdoor wordt een nog hogere isolatie waarde bereikt ten aanzien van geluid en warmte. Goed voor de portemonnee in deze tijden van hoge energie prijzen.