Kerradeco - wandbekleding

Het uitkiezen van de juiste wandbekleding is een belangrijk besluit. Het is niet voor niks wetenschappelijk bewezen dat het juiste gebruik van kleur, materiaal en texturen een positief effect hebben op de gemoedstoestand van de mens. Met de Kerradeco wandbekleding spelen we hierop in. Door de structuur en de hoge kwaliteit digitale bedrukking onderscheidt dit product zich van andere wandbekleding. Er is keuze uit een ruim assortiment van decoren, kleuren en texturen geschikt voor elk type interieur. Tevens is Kerradeco wandbekleding een duurzame keuze. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Restafval wordt hergebruikt in het opvolgende productieproces. Hiermee is de impact op het milieu minimaal met als eindresultaat een duurzaam, veilig en ook modern product.

Unieke eigenschappen

Kerradeco heeft uitzonderlijke technische kenmerken. De decoratieve wandpanelen zijn slag- en stootvast, niet ontvlambaar, hebben een geluiddempende werking en zijn vocht- en UV bestendig. Hierdoor is Kerradeco ook geschikt in openbare en commerciële ruimtes, zoals kantoor, hotel, winkel en restaurant. De wandpanelen zijn gemaakt van 100% hardschuim kunststof en zijn lichtgewicht waardoor het eenvoudig zelf te monteren is. Ze sluiten naadloos op elkaar aan en verbergen eventuele oneffenheden op de muur.

De verscheidenheid aan patronen en texturen biedt uitstekende opties voor architecten en interieurontwerpers. Het is zelfs mogelijk om je eigen design, logo, tekst en textuur op Kerradeco te drukken. Zo creëer je een volledig eigen en unieke look!