Over Ons

 

Hallo wij zijn Léonie en Jake. En zijn designwand en vloer begonnen vanuit onze zoektocht naar betaalbare en unieke designwanden en PVC vloeren. Door de zoektocht zijn we bekend geraakt met alle voor- en nadelen van diverse soorten wandbekleding en PVC vloeren. Deze opgedane kennis hebben wij vertaald naar een gevarieerd assortiment. Om de ruimte af te maken hebben wij ruim aanbod aan modellen en kleuren plinten aan ons assortiment toegevoegd.

 

Kwalitatieve producten en service

 

Persoonlijk contact en kwalitatief hoogstaande en duurzame producten is waar designwand en vloer voor staat. Vanuit de technische kennis van Jake en het persoonlijke van Léonie zijn wij overtuigd dat wij jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze in wandbekleding en PVC vloeren. Kom naar onze showroom en mix and match ons aanbod wandbekleding, plinten en PVC vloeren naar jouw smaak. In onze showroom hebben we tevens verschillende PVC vloeren gelegd, zodat je ze eerst uit kan proberen. Liever eerst thuis kijken? Bestel dan een staal van je gekozen product.

Werk je samen met een interieurstylist of ontwerper? Ook zij zijn van harte welkom in onze showroom om jouw interieur plannen verder vorm te geven. Klik hier voor het maken van een afspraak.